Werkwijze

Interieuradvies
Tijdens een gesprek op locatie met de opdrachtgever wordt een inventarisatie gemaakt van wensen en mogelijke knelpunten in de leefomgeving. Ter voorbereiding van een advies wordt er meet-, schets- en  eventueel fotografeerwerk verricht. Vervolgens wordt er een logistiek ontwerp, een stijlplan, een kleurenplan en eventueel een verlichtingsplan gemaakt. In een vervolggesprek wordt het ontwerp toegelicht en wordt  er een plan van aanpak voorgesteld.

Verkoopstyling
Met kleine maar doeltreffende wijzigingen in een interieur kunnen de verkoopkansen van een pand aanzienlijk verbeterd worden. Door meubilair anders op te stellen, voorwerpen weg te halen of juist toe te voegen  en de sterke kanten van een object te benadrukken, kan de presentatie van een woning of jacht verbeterd worden. Het succes van verkoop zit hem in de mogelijkheden die je een potentiële koper aanreikt.

Tarief
Inspiratie, advies en uitvoering van interieurvormgeving kost €75 per uur exclusief BTW. Op basis van overleg en inschatting van de werkzaamheden kan er vooraf veelal een indicatie van de kosten gegeven worden.
Fotogalerie: klik op een foto als u deze groter wilt zien