Portfolio woning en kantoor

Creativiteit en betrokkenheid met de klant maken een advies tot een succesvol project. In een creatief ontwerp wordt de sfeer en de invulling van de inrichting aangegeven. Het toepassen van de menselijke maat is  in het interieurontwerp van wezenlijk belang, naast kleurstelling, vormgeving en styling.

Bedenk dat een interieuradvies u op weg helpt om een weloverwogen beslissing te nemen die u kan behoeden voor onnodige kosten, het maken van verkeerde keuzes en het doen van foutieve aankopen.
Op deze pagina worden diverse projecten uitvoerig weergegeven.

Samenwerking
Estate & Design adviseert en werkt o.a. met de collecties van:
Rupert & Rupert (meubilair en verlichting), Esquada (meubilair), Macazz (meubilair), Woedz (houten meubilair), Keijser & Co (meubilair), Aura Peeperkorn (meubilair, verlichting en accessoires), PTMD (accessoires en  kleinmeubilair), Duran (lampen en kleinmeubilair), Stout (verlichting), Dutch Light Basics (verlichting), RVN Interiors (tafellinnen etc.), Robi Support (vloer-, wand- en raambekleding), Dofine (wandafwerking), Reese  (interieurbouw), Stijlvol Gestoffeerd (meubelstoffering), Maretti (verlichting), Botman Comfort (slaap- en zitcomfort), Slabbinck (bed- en tafellinnen), Winter (home accessoires).
Fotogalerie: klik op een foto als u deze groter wilt zien