INTERIEURVORMGEVING

Diana van Wieringen Soeteman
Na een studie binnenhuisarchitectuur en opgedane ervaring op het gebied van het inrichten van onroerend goed heb ik in 2010 Estate & Design opgericht. Dit bureau houdt zich bezig met het vormgeven van interieurs van onroerend goed en jachten. Het ontwikkelen van praktische en sfeervolle oplossingen voor de inrichting van woningen, kantoren en schepen is hiermee inmiddels tot een serieuze activiteit  uitgegroeid.

Het stylen van onroerend goed en jachten is ontstaan vanuit de vraag om objecten beter te presenteren voor de verkoop. Het vernieuwen van de inrichting van schepen is een logisch gevolg van jarenlange beleving  en ervaring in de watersportbranche.

Bij ontwerpen, inrichten en stylen gaat het om de juiste verhouding in al zijn facetten. De architectuur van een pand, de stijl van het onroerend goed of het jacht, maar ook waardevolle elementen in een interieur, zijn  vaak de basis voor het ontstaan van een advies. De kunst van een inrichtingsadvies zit hem niet in de aanschaf van nieuwe meubelstukken, maar veelal in het vinden van de juiste verhouding tussen vormgeving,  kleur, licht en de toepassing van materialen. Voor elke wens of elk probleem is een passende oplossing te vinden. Elk advies is op maat gesneden, waarbij ik streef naar een samensmelting van vernieuwing  zonder de smaak van de opdrachtgever uit het oog te verliezen.

Ik help u graag uw droom te verwezenlijken en evenwicht in uw leefomgeving te creƫren. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op of volg alle activiteiten via Twitter, Facebook, LinkedIn en Pinterest.